logo

CAMPUSRUN

AL LOPEND VAN CAMPUS DIEPENBEEK NAAR CAMPUS HASSELT

Op donderdag 4 mei 2017 organiseert Studentensport Limburg een nieuwe editie van de Campusrun (8, 10 en 4,5 kilometer). Opnieuw gaat de opbrengst van de loopwedstrijd naar ‘Kom Op Tegen Kanker’. Het parcours slingert langs de gebouwen van de UHasselt, Hogeschool PXL en UCLL, over fietspaden en langs de Demer. De finishlijn is getrokken in het Kapermolenpark. 

Als vanouds worden niet alleen trofeeën uitgereikt aan de snelste mannelijke en vrouwelijke deelnemer, maar ook aan de grootste deelnemersgroep én de deelnemer(s) met de origineelste outfit. 

Na het succes van vorig jaar zal er opnieuw een 'campustrail' georganiseerd worden! De campustrail is een run van ongeveer 8 km door de gebouwen van de verschillende instellingen!

Schrijf je in vóór 19 april en ontvang gratis een exclusief sport T-shirt! Als je de dag zelf inschrijft kan je ter plaatse een T-shirt kopen voor slechts €4! Zo geef je Kom Op Tegen Kanker een extra financieel steuntje!

Ben je vóóringeschreven, dan maak je kans op een workshop ter waarde van €350, aangeboden door TeeVille, waarbij jij en 10 vrienden een eigen T-shirt kunnen ontwerpen!

Klik hier om in te schrijven en voor meer info.

Heb je nog een vraag?

Gebruik dit formulier NIET om je in te schrijven.

Gebruik dit formulier enkel als je een vraag hebt of om je uit te schrijven of om je op de reservelijst te plaatsen.